Hatalmas akksival érkezik az ASUS középkategóriás újdonsága

2016. december 31.
3.4641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az ASUS néhány éve még főként PC-s gyártóként volt ismert, manapság azonban már a tabletek és okostelefonok piacán is komoly palettával vannak jelen, stratégiájuk pedig egészen egyedi, hiszen hasonló, ám a kulcsfunkciókban eltérő modellekkel fedik le a piacot.

Nemrég egy hamarosan debütáló újdonság járt a kínai TENAA-nál, így több fontos információt is megtudtunk róla. Az ASUS X00GD kódnéven érkező mobil legfontosabb pontja a 4,850mAh-es akkumulátor, ami több napos használatot ígér.

Hatalmas akksival érkezik az ASUS középkategóriás újdonsága - 2. kép

Az üzemidőn sokat javíthat az alsó-középkategóriás hardvercsomag, hiszen egy 5,2 hüvelykes 720p kijelzőről és egy középkategóriás, nyolcmagos processzorról beszélünk, melyet vélhetően a MediaTek szállít majd, de akár a Qualcomm is befutó lehet. Modelltől függően 2/3 GB rendszermemóriára számíthatunk, az ujjlenyomat-olvasó pedig a home gombban kapott helyet.
3 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 20 napja

4100 nekem is megvan, szóval most nem ájulnék el tőle, ha lehet.

válasz erre

Fáraó

4 éve, 20 napja

Eltohn írta:
Ilyen gyenge hardverrel ez egy hétig kibírja majd ekkora akksival!
Az akadás mentes működéshez ilyen "gyenge" hardver is tökéletesen elég. Persze full hd sokkal szebb lenne, de így legalább még tovább bírja, és még stabilabb lesz Az átlag felhasználásra meg a HD is elég

válasz erre

Eltohn

4 éve, 20 napja

Ilyen gyenge hardverrel ez egy hétig kibírja majd ekkora akksival!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink