Hasznos újításokat kapott a KDE Connect indikátor

2017. május 22.
4.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Megérkezett a Linux platform egyik legnépszerűbb mobil és PC közti kommunikációs alkalmazásának, a KDE Connect-nek a legújabb verziója, amelynek keretén belül pár apróbb, de igazán hasznos újítást kapott.

Korábban már írtunk a KDE Connect-ről, amelyet ha be kellene mutatni, akkor a Pushbullet alternatívájaként tudnánk említeni, ám tartozik hozzá egy, az asztal panelén elhelyezkedő indikátor, ami mostantól a 0.9.0-ás build számot viseli, és néhány hasznos újdonsággal sikerült felruházni.

Az új variánsban megtalálható egy, az Android eszközöknél már évek óta szokványos, úgynevezett toggle settings, ami egy gyors elérést biztosít az alapvető beállítási lehetőségekhez. A KDE Connect indikátorban lévő funkció segítségével gyorsan törölhetjük a szinkronizált Google névjegyeket, de könnyedén hozzáférhetünk a párosított eszközökhöz is, amiket egy mozdulattal eltüntethetünk a listából.

Hasznos újításokat kapott a KDE Connect indikátor - 2. kép


A másik, nem igazán kényelmi, inkább hasznosnak nevezhető újítás, hogy a Nautilus fájlkezelő helyi menüjéből mostantól egyszerre több eszközre is küldhetünk állományokat.

Hasznos újításokat kapott a KDE Connect indikátor - 3. kép

2 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Pushbulletet szerettem, de nem igazán illeszkedik a rendszerbe. Ezt viszont még sosem próbáltam.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Nagyon hasznos kis cucc, fura hogy a Win most kezdi ezt utolérni egyáltalán. röhögő smiley

válasz erre