Hasznos kiegészítők - Incipio OffGRID

2015. április 23.
1.2841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Ahogy tegnap már említettem sok hasznos rovatot indítunk ebben a hónapban.

A célunk ezzel az, hogy az olvasóknak olyan szoftvereket s eszközöket mutassunk be, amik tényleg a kényelmet és a szórakozást szolgálják, de mind felett segítenek a mindennapokban.

A "Hasznos kiegészítők rovatban" több dologról is szó lesz. Mint például az okostelefon kiegészítők és a laptop, tablet tartozékok, autós segédeszközök és további okos megoldások. A rovatunkat egy iPhone 5 kiegészítővel kezdjük, ami sok keresés és kutatás után került ki győztesen.



Incipio OffGRID névre keresztelt iPhone 5 és iPhone 5S akkumulátoros tok, egy igen hasznos és remek ötlet. Ha most minden iPhone 5 tulajdonos őszintén magába néz és a bal kezét a szívére teszi, bevallja, hogy az almás cég 5. generációs okostelefonja sem a kiváló üzemidőről híres. Ha valaki egész nap netezik, telefonál, fényképez vagy csupán a közösségi médiát bogarássza bizony megadja magát a telep elég gyorsan. Ekkor jön képbe az Incipio OffGRID tok.

Magyarországon jelenleg az iPhone 5-re és az iPhone 5S-re a legjobb áron az Iphonetok.hu kínálja. Kerestünk más viszonteladót is, de ott kicsit magasabban árulták. Sokat spekuláltunk, hogyan döntsük s végül a feljebb említett oldal jött ki győztesen. Ilyenkor mindenképp a laikus szemével próbáljuk meg felmérni az árakat és szolgáltatásokat. A fent található videón be is mutatják, hogy fest a való életben, hogyan működik.



Röviden a tok-ról:

Az Incipio gyors töltésű offGRID? akkus tok célja, hogy az aktív, pörgős iPhone tulajdonosnak egy pillanatot se kelljen a töltésből adódó időveszteségekkel számolni. Kényelmes használatot a vékony, könnyített szerkezet és a gumírozott felület biztosít. A 2000 mAh-es offGRID? Case képes 100%-al újratölteni az iPhone 5S/5 akkumulátorát, így megduplázhatjuk a telefonunk kapacitását a legkritikusabb helyzetekben. Kiváló társa túrázóknak, horgászóknak, síelőknek és minden nagyobb igényű felhasználónak. Az egyszerű beüzemelés és felhasználóbarát LED állapotjelző segítségével az iPhone 5 teljesítménye könnyen növelhető, illetve figyelemmel kísérhető. És a poén az a tokban, hogy jóval nagyobb akkumulátorral büszkélkedhet mint az eredeti telefon.



Jellemzők:

Kompatibilis: iPhone 5, iPhone 5S
Újratölthető lítium-ion akkumulátor
2000 mAh kapacitás
Több mint 100%-kal növeli a telefon teljesítményét
A piacon a legvékonyabb kivitelű töltős iPhone 5s/5 tok
Akkumulátor élettartama a LED állapotjelzőkön követhető nyomon
Biztonságos tok, egyszerű felhelyezés
Könnyű, puha szerkezet
Gumírozott, ujjlenyomatmentes kényelmes használat
Szinkronizálás és töltés a csomagban található Micro-USB kábel segítségével

Csomag tartalma:

1 db Akkumulátoros iPhone 5s/5 tok
1 db Micro-USB kábel
1 db Jack-dugó hosszabbító
1 db Kijelzővédő fólia
1 db Mikroszálas törlőkendő

További érdekes, strapabíró tokokat ezen a linken találsz. Ha egy tokkal kapcsolatban kérdésed van, ne habozd feltenni kommentben. Hamarosan újabb hasznos kiegészítőt mutatunk be. Ha tetszik új rovatunk, oszd meg ismerőseiddel.
nincs még hozzászólás