Hasznos funkciókkal bővült a Telegram for iOS

2017. szeptember 05.
3.3401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Telegram chat applikáció az egyik legnépszerűbb cross platform, amit leginkább a titkosított mivoltának köszönhet, de a fejlesztők fokozatosan bővítik a funkciók listáját, most épp az iOS verzió kapott egy hasznos frissítést.

Még 2015-ben vezették be a csoportos beszélgetésekben a válasz/megemlít funkciót, ám akkor még maximum 200 taggal rendelkezhettek ezek aközösségek, de az évek előrehaladtával ez a szám 10 ezerre emelkedett, így mindenképpen tovább kellett fejleszteni ezt a lehetőséget.

A mostani, 4.3-as változatban ha valaki megemlít, esetleg válaszol a csoport egy tagjának, akkor a beszélgetés tetején marad az üzenete, ami egészen addig ott lesz, amíg a címzettt el nem olvassa, valamint egy pöccintéssel nyugtázza azt.

ha ez nem lenne elég, akkor fontos még megjegyeznünk a közösségi szolgáltatások javulását is, melyek közt találjuk a Twitch stream-ek megosztásának lehetőségét is, amit a telegramon belül picture in picture módban nézhetünk, miközben a barátainkkal chat-elünk, sőt a régóta várt funkció is belekerült a szoftverbe, ami értelmében közvetlenül a beszélgetésbe illeszthetjük a vágólapon lévő képet.
2 hozzászólás

techiii

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Hasznos funkciók.

válasz erre

inkognito

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Nem igazán ismerem ezt az appot.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink