Három ügyfelet is az ISS-re visz az Axiom Space, akik tudományos kutatásokat fognak végezni

2021. november 23.
69.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Axiom Space jövő februári első, a Nemzetközi Űrállomásra tartó küldetésének három magánűrhajósa több mint 100 órányi kutatást fog végezni a repülés során, miközben a vállalat a saját űrállomás terveinek kidolgozásán dolgozik.

Az Axiom Space november 17-én jelentette be, hogy az Ax-1 küldetésen, amelyet a tervek szerint február 21-én indítanak a SpaceX Crew Dragon űrhajóján, az általa vezetett három ügyfél 25 kísérletet fog elvégezni a nagyjából egy hét alatt, amelyet az állomáson töltenek.

Larry Connor amerikai ingatlanvállalkozó a Mayo Klinika és a Clevelandi Klinika számára végez majd kutatásokat. Ez a kutatás a szív egészségére és az űrkörnyezet gerinc- és agyszövetre gyakorolt hatásaira fog összpontosítani.

Mark Pathy, egy kanadai befektetési cég vezérigazgatója több kanadai szervezet számára végez kutatásokat. Ez a munka magában foglalja az űrutazók által tapasztalt krónikus fájdalom és alvászavarok kutatását, a látásélesség változásainak vizsgálatát, valamint a Föld megfigyelését az éghajlatváltozás és az ökológia kutatásához.

Eytan Stibbe, az izraeli légierő volt pilótája, aki egy befektetési alap alapító partnere, a Ramon Alapítvány és az Izraeli Űrügynökség számára végez majd kutatásokat. Az izraeli szponzorok által "Rakia"-nak nevezett küldetés részeként a legkülönbözőbb tudományágakban végez majd kísérleteket.
5 hozzászólás

techiii

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

Dolgos egy hetük lesz.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nem sokáig lesznek fent. meglepett smiley

válasz erre

Porthos

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

Lassan lemehetne már 50 millió alá az utazási költség, kipróbálnám. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Pörög az űrutazás... mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Lassan kéne egy nagyobb űrállomás...

válasz erre