Három kamerával szerelt Samsung Galaxy A7 bukkant fel

2018. szeptember 18.
3.5771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Arról már korábban írtunk, hogy a Samsung azt tervezi, hogy a középkategóriában teszteli először az új funkciókat, majd pedig ha ott jól teljesítnek, akkor jöhet a felső szegmens, most pedig úgy fest, máris akcióba lendültek, ugyanis egy három kamerás A7 bukott le.

Komoly munka zajlik a koreai cégnél, javában készül a közelgő Galaxy S10, de nem mehetünk el szó nélkül a hajtogatható mobiljuk mellett sem, ennek ellenére most mindenki egy Galaxy A7-ről beszél.

A miértre egy, a Twitteren publikált kép a válasz, ugyanis ott a 2018-as A7-es modell hátlapja látható a P20 Pro-nál látott hármas kamerarendszerrel. A dolog pikantériája, valamint a bekezdésben taglalt téma idevágó része pedig, hogy ez nem egy flagship, hanem egy erős közép kategóriás okostelefon.

Ennek megfelelően a specifikáció egy Snapdragon 660, 4GB és FHD kijelző lehet, bár erről még nincs információ, a fotó apparátus pedig az első éles teszt lehet a Samsung részéről, akár már a jövő hónapban.



Három kamerával szerelt Samsung Galaxy A7 bukkant fel - 2. kép

korábban írtunk, hogy a Samsung azt tervezi, hogy a középkategóriában teszteli először az új funkciókat, majd pedig ha ott jól teljesítnek, akkor jöhet a felső szegmens, most pedig úgy fest, máris akcióba lendültek, ugyanis egy három kamerás A7 bukott le.'>
4 hozzászólás

Porthos

6 éve, 2 napja

Ebbe a szegmensbe aztán nagyon kell! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 2 napja

Ilyen hardverrel ki sem tudja hajtani. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

6 éve, 2 napja

Teljesen felesleges ez a sok kamera. Lassan már mindenki profi fotós lesz.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 2 napja

Több kamera van a mai telefonokon, mint amennyi képet én készítek egy évben.

válasz erre