Ilyen lehet majd a három hátsó kamerával felszerelt Huawei P30

2019. január 05.
4.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szépen lassan szivárognak a részletek a Huawei P30 mobiltelefonról, most például az indiai székhelyű 91mobiles csapata osztotta meg az első olyan anyagot, melyen szinte minden irányból megleshetjük a kínai cég újdonságát.

Egészen konkrétan a 91mobiles az Onleaks nevezetű szivárogtatócsapat segítségével oszthatta meg az alábbi koncepciós rendereket, ezáltal egy kicsit közelebb kerültünk a Huawei P30 végleges formájának megismeréséhez.

Kapásból szembetűnő változtatás, hogy a hátoldalon helyet kapó ujjlenyomatolvasó jóval kisebb mérettel büszkélkedhet most már, illetve egy kicsit másféle notch is került a mobilra, ez a két tényező pedig lehetőséget biztosított a Huaweinek arra, hogy egy kicsit több mint 15 centiméter átmérőjű kijelzővel szereljék fel a P30-ast.

A telefon hátulján már szemügyre vehetjük a Huawei által tavaly bemutatott vertikális kamerát, amit kicsit hosszúkásabbra is vett a cég, hogy ezáltal egy harmadik, 20 megapixeles, nagylátószögű kamera is beférjen a sorba az egyébkénti 40 megapixeles és 5 megapixeles kamerák mellé - eközben a Huawei P30 Pro négy hátsó kamerával jöhet.

Ezenfelül a 3,5 milliméteres jack csatlakozó is visszatér, ami például a Huawei Mate 20 Pro-ból hiányzott. A Huawei P30 premierjét továbbra is jövő március-áprilisra várjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

techiii

5 éve, 8 hónapja és 26 napja

Ez a sok kamera...

válasz erre

Fikarc

5 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nem tudom elhinni, hogy lesz újra jack.

válasz erre

TEchie

5 éve, 8 hónapja és 26 napja

Letisztult lesz.

válasz erre