Három hónap után itt az első patch a Wine 2.0-hoz

2017. április 24.
3.6651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Közel 3 hónap után megérkezett az első patch a Wine legújabb stabil verziójához, ebben pedig számos hibát javítottak, valamint ezzel párhuzamosan több applikáció és játék támogatását csiszolták még jobbá a fejlesztők.

A mostani frissítés azt is jelenti, hogy jelen pillanatban a Wine 2.0.1-es verziója a legújabb és legstabilabb változata a szoftvernek, amely a legtöbb Linux disztribúció számára elérhető, és aminek segítségével Windows applikációkat és játékokat futtathatunk kedvenc, nem Windows alapú operációs rendszerünkön.

A patch 47 bug-ot javított, de ezek közül a legjelentősebb javítás az Nvidia GeForce GT 525M GPU támogatásának továbbfejlesztése, amit most már végre elfogadható minőségben tud használni a szoftver az Ubuntu 1304.5 LTS Precise Pangolin alatt.

A Windows-ra szánt szoftverek futása is tovább javult, így a Mesh 10, nanoCAD 5, ComicRack 0.9.x, AmiBroker 6.00, Git for Windows 2.7.0, Winamp, RPGMaker 2003 (Steam), WOLF RPG Editor, QQ 2013, One Note Free Retail, Piriform Speccy 1.3, és a Acid Pro Trial 7.0e működése is kielégítőbb.

Végezeteül ne feledkezzünk meg a játékokról sem, hiszen sokan direkt emiatt használják a Wine-t. A futási teljesítmény javult többek közt az alábbiak esetében: Jojo's Fashion Show 2: Las Cruces demo, The Chosen: Well of Souls, Black & White, Need for Speed: Most Wanted, Venom Codename: Outbreak, Agarest: Generations of War, Tera Online valamint Marvel Heroes 2015.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szép lista, rendesen felpörgették újra a projektet!

válasz erre