Harmadik generációs monitor állványokkal és új fali konzollal rukkolt elő az Arctic

2019. február 05.
4.1941
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Arctic előhozakodott a legújabb monitor állványaival, egészen konkrétan a Z és Z Pro szériákhoz adtak ki egy vadonatúj változatot, illetve egy fali konzollal is előrukkoltak, a W1C-vel.

Nevezetesen a Z1 (50 euró), a Z2 (60 euró), a Z1 Pro (60 euró), a Z2 Pro (80 euró) és a Z3 Pro (100 euró) kapott egy harmadik generációs kiadványt, mindegyikre került egy 4 portból álló USB hub, ráadául az ezúttal matt fekete küllemmel ellátott darabok kábelelrendezése is sokkal kényelmesebbre sikeredett, és természetesen egyaránt alkalmas nagy képernyős és szélesvásznú monitorokhoz is. Továbbá akár egy kiegészítő által a legújabb generációs Z Pro darabok még pluszban egy vagy két monitort is képesek rögzíteni a már meglévő fölé.

Ahogyan említettük, friss jövevényt is üdvözölhetünk az Arctic portfóliójában, a kifejezetten könnyen hordozható, 35 eurót kóstáló W1C fali konzolt, mely azoknak lesz különösképpen kiváló választás, akik helyszűkében vannak. Maximum 18 kilogramm nehézségű, 109 centiméter átmérőjű monitor befogadásra képes (szélesvásznú kijelző esetében 124 cm), a visszahúzható kar pedig gondoskodik róla, hogy mindig a nekünk legoptimálisabb szögben tudjuk élvezni a képet.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

18 kilo már nem piskóta. A múltkori, amit tavaly vettem, nekem nem bírta a monitort.

válasz erre

TEchie

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Megvárom a tesztet, mert kell egy, de nekem a tavalyi is elég lenne...

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ár lemaradt... Kíváncsi lennék.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

És mikor lesz újra teszt?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink