Hangunkkal és arcunkkal is feloldhatjuk majd az LG V30-at

2017. augusztus 15.
3.4341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Már csak pár hétre vagyunk attól, hogy az okostelefonok piaca ismét felpezsdüljön, hiszen számos csúcsmodell érkezik a nyár végén és ősszel, melyek bizony komoly harcot fognak vívni egymással a tavaszi újabb frissítésig.

Az egyik első harcba szálló az LG V30 lesz, melytől nagyon sokat remél a dél-koreai gyártó, hiszen a G5 után a G6 is komoly kompromisszumokkal készült, amit a potenciális vásárlók egy része nem díjazott. A V30 kapcsán már tudjuk, hogy OLED kijelzőt és szuper kamerát kap, nemrég pedig újabb érdekes információk bukkantak fel.

Az arcfelismerés annyira nem nagy újítás, de azért fontos, hogy az LG is ebbe az irányba megy el, viszont mellé állítólag kapunk egy hang-alapú azonosítást is. Ezekről vélhetően a bemutató alkalmával is részletesen beszélnek majd, ahogy arról is, hogy a V-széria ikonikus "extra kijelzője" egy lehúzható "Widget-ként" visszatérhet, tehát ha akarjuk, akkor normál 18:9-es kijelzőnk lesz, ha pedig kellenek oda az extra információk és ikonok, akkor azt is meg tudjuk oldani.
3 hozzászólás

TEchie

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Jól hangzik! mosolygó smiley

válasz erre

betyár

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Na ez a hang dolog tetszik. Végre valami új.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Hanggal feloldás érdekesen hangzik!

válasz erre