Hangouts Tárcsázó

2014. szeptember 12.
6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Google egy már ismert termékét a Hangouts -ot, a napokban kibővítette a Hangouts Trácsázóval.
Ezzel lehetőségünk van a Hangouts felhasználókat ingyen felhívni.

Azonban lehetőség van bármilyen mobilszámot (vagy akár vezetékest) is felhívni, viszont azért már fizetni kell. Minden országnak más a díjszabása, ezért érdemes tájékozódni mielőtt hívást kezdeményezünk.
Ahogy a fenti képen is láthatjátok ha magyar számot hívtok, az nem éppen a legolcsóbb (nem is a legdrágább!), ezért fokozottan figyeljetek, nehogy több órás duma-party legyen, mert az igen borsos végösszegű lesz.Ami tetszik, hogy mikor egy telefonszámot hívunk a Hangouts Tárcsázón keresztül, egyből mutatja, hogy mennyibe is kerül ez nekünk percenként, és miután lettem megmutatja a végösszeget is.
Semmilyen új dolgot talált fel ezzel a Google, csupán úgy érezte, hogy ideje ezt is meglépni. A Microsoft ezt a Skype -pal már évekkel ezelőtt megcsinálta, és sokan szeretik és használják is.
Mostanra biztos mindenkinek van(nak) bevált VOIP hívások lebonyolítására alkalmas szoftver a telefonján, amit megszokott.Azonban akik sok ismerősükkel tartja a kapcsolatot, nekik biztos nagyon hasznos lesz. Mivel Google termékről van szó, ezért az ?olcsóság? amikről a külföldi oldalak is írnak az új ?Tárcsázó? kapcsán, sajnos csak az USA -ban és Kanadában olyan olcsó.Nem hiszem, hogy nálunk sokan ezt a formáját használnák a telefonálásnak, de sok esetben hasznos lehet. 
nincs még hozzászólás