Hangouts alkalmazás asztali környezetben

2014. október 10.
1.3241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Google Hangouts egy igen népszerű csevegő alkalmazás, hibái ellenére is sokan használják, mert egyszerű és gyors.

A Google elhozta a Facebooktól ismert Csevegőfejes megoldással asztali környezetbe is, így mostantól Windows és ChromeOS rendszereken elérhetővé vált a Hangouts látványosan megjelenő verziója. Frissítés: Ahol újabb Chrome van ott használható ám például mac-en nagyon gázul néz ki.

Ahogyan megszokhattuk az alkalmazás egy Chome App, így a Chrome Web Store-ból telepíthető és kell hozzá fusson a Google Chrome háttérfolyamata.

Miért jó nekünk az új Hangouts alkalmazás?

Az előző is használható volt, ám nem volt egyszerű elővadászni az éppen aktuális beszélgetéseket, ha éppen bezártuk őket, mert kitakarta a képernyő hasznos részeit. A mostani verzióval kis buborékokként vannak felsorolva az aktív csevegőablakok. Maga a Chrome nem kell, hogy fusson, így még kényelmesebben lehet használni. Amiben igazán hasznos, az a hívások kezelése, hiszen így látjuk a képernyő oldalán, hogy kivel csevegünk és ki hív minket. Egyszerű hívásokat indítani rajta, de közben nem kell kiesni a napi rutinból mindenféle felugró ablakok miatt.

Reméljük mihamarabb eljön majd Linux és Mac felhasználóknak is ez a finomság. Vajon megkapja majd ezt a mobilos verzió is? A sok Csevegőfejtől már el se fogunk férni a kijelzőn.
nincs még hozzászólás