Hamarosan úgy vásárolhatunk az Instagramból, mintha plázában lennénk!

2016. november 03.
2.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő újítást tervezett be az Instagram, a kérdéses közösségi szolgáltatás ugyanis a világon elsőként egy olyan vásárlási lehetőséget tesz elérhetővé a felhasználók számára, aminek részeként azok úgy érezhetik majd, mintha egy igazi plázában járnának és válogatnának.

Az újdonság lényege, hogy első körben a céges Instagram oldalt üzemeltető ügyfelek lehetőséget kapnak arra, hogy olyan képeket töltsenek fel - akár teljes üzletük minden egyes polcáról -, amelyeken gyorshivatkozásokat helyezhetnek el, ergo amennyiben a képen helyet kap a kirakat, minden terméket feliratozhatnak és árazhatnak, így kattintás után mindent megtudhatunk róluk, mintha a boltban lennénk.

Ha pedig tetszik az ár és mindaz, amit olvastunk a termékről, csak egy érintés, és máris ott leszünk az adott bolt internetes boltjában, ahonnan könnyűszerrel meg is vásárolhatjuk magunknak az árut.

3 hozzászólás

csirkee

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ezt is elrontják...nem lesz már Instagram.

válasz erre

Eltohn

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Hát ez elég fura... meglepett smiley Az instagram nekem mindig is a mások élet-pillanatait megörökítő alkalmazás marad. Ha ebből ennyire kibillen, már nem érdekes a dolog.

válasz erre

Fikarc

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nem hiszem hogy ennek az instagramon a helye... wtf smiley

válasz erre