Hamarosan olcsóbban is vásárolhatsz, ha Facebook-felhasználó vagy

2017. május 05.
3.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas Facebook-újdonságról rántották le a leplet a TechCrunch magazin munkatársai, akik beszámoltak a közösségi oldal egyik halkan és csendben alkalmazott változtatásáról, amely bár egyelőre még csak tesztüzemmódban működik, ellenben hamarosan globálissá válhat.
Advertisement

A lap információi szerint a Facebook-alkalmazásban a minap megjelent egy Rewards névre keresztelt újdonság, amelyet érdemes lesz majd böngészni abban az esetben, ha bemegyünk egy boltba, hiszen amennyiben az adott üzlet támogatja a lehetőséget, akkor itt több QR-kódot is megtalálhatunk majd, amelyek különféle kedvezményeket adnak a megvásárolandó termékek kapcsán.

A lehetőség csak és kizárólag offline vásárlás esetén él, tehát abban az esetben, ha a vevő személyesen keresi fel a boltot, ami jót tesz az adott üzletnek, hiszen az akció miatt talán többen keresik fel, és jót tesz a Facebooknak is, hiszen lojálisabbak lesznek a felhasználók.

Hamarosan olcsóbban is vásárolhatsz, ha Facebook-felhasználó vagy - 2. kép

A Facebook egyébiránt korábban már életbe léptetett hasonló funkciót még Offers név alatt, ami hasonló elven működött, csak éppen vonalkódokkal, ám a mostani vélhetően inkább valamiféle jutalmazásos rendszeren alapulna, amelynek pontos részletei még nem ismertek.
3 hozzászólás

VDemon

7 éve, 5 hónapja és 17 napja

Swarm is próbálkozott vele, nem sok sikerrel...

válasz erre

Fikarc

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Ez is olyan lesz mint a joynapok, előtte mindent felnyomnak 30-40%-kal, utána engednek tizet és mindenki elélvez. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nálunk gondolom úgy sem fog menni...

válasz erre