Hamarosan már részben letöltött filmeket és sorozatokat is elindíthatunk a Netflix-en

2020. június 03.
5.9092
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hasznos, sokak által régóta várt újdonság érkezhet hamarosan a Netflix-re, az XDA Developers csapatának ugyanis sikerült alaposabban beletúrnia az applikáció Androidos alkalmazásába, ami egy nagyon érdekes újdonságról rántotta le a leplet.

Ebből kiderült, hogy az applikáció részeként nemsokára még azelőtt elindíthatjuk a különféle filmeket és sorozatokat, hogy azokat teljes egészében letöltöttünk magunknak, ami kifejezetten hasznos opció lehet a türelmetlenebbek számára, vagy azoknak, akiknek nagyon gyenge az internetkapcsolatuk, esetleg csak belenéznének valamibe, miközben a háttérben, akár filmnézés során is futhat zavartalanul a letöltés.

Mint ismert, a Netflix eddig is lehetőséget adott arra, hogy bizonyos tartalmakat lementsünk magunknak, azonban ezek csak akkor indulnak el, ha teljes egészében letöltöttük őket. Ezt a funkciót igyekszik újabb szintre emelni hamarosan a szolgáltató.
3 hozzászólás

Harder

1 hónapja, 4 napja

Bár nem értem, mire jó de oké, ezt is tudja.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 4 napja

Ennek mondjuk nem sok értelmét látom. Akkor töltök le amikor hosszabb utazásra készülök, nem értem, miért tenne más máshogy.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 4 napja

Nem rossz dolog ez. Bár én mindig előre letöltök mindent.

válasz erre