Hamarosan már a hűtővel és a mosógéppel is veszekedhetünk a Google asszisztensnek hála

2017. május 22.
3.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Korea Times legfrissebb hírei szerint hamarosan háztartási gépeinkben is megjelenhet majd az eddig szinte kizárólag okostelefonokban elérhető Google asszisztens, lévén az LG megállapodást kötött a Google-lel a kérdéses mesterséges intelligencia átvételéről.

Ennek köszönhetően a Google asszisztens a jövőben biztosan megjelenne az LG Signature hűtőkben és mosógépekben, aminek jóvoltából akár hangutasításainkkal is vezérelhetjük ezeket a gépeket, és veszekedhetünk velük egy sort, ha éppen nem azt, vagy nem úgy teszik, ahogyan azt elképzelték, illetve megparancsoltuk.

A beépített asszisztens persze egyáltalán nem csak arra lesz jó, hogy fogadja hangutasításainkat, lévén ellenőrizni fogja a gépeket is működés közben, ezáltal a mosógépek esetében a mosás idejét, a mosószer mennyiségét és így tovább a hatékonyabb működés érdekében.
3 hozzászólás

betyár

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Aki jól tud angolul annak még hasznos is lehet de ezeknek még nagy fejlesztés kell.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 4 napja

Mivel magyarul egyik sem fog tudni, ezért olyan mindegy... röhögő smiley

válasz erre

Kileah

7 éve, 6 hónapja és 4 napja

Ez egy izgalmas terület, nekem határozottan tetszene ha dumálna a hűtő, fogy a tej, nincs paprika, stb. Az igazi már csak az lenne ha be is rendelné nekem minden héten ami kell. röhögő smiley

válasz erre