Hamarosan könnyedén futtathatjuk az Android applikációkat Windows 10 alatt

2018. február 05.
3.8241
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Mióta az Android meghódította a világot, folyamatosan nőtt arra az igény, hogy a kedvenc applikációinkat más platformokon is futtatni tudjuk, ezt pedig felismerte a MechDome, akik Windows 10 alá is lehoznák a Google élményt.

A csapat már létrehozott egy kisebb varázslatot, amikor piacra dobták a convert Android to iOS megoldásukat, de nem szertnének itt megállni, ugyanis legújabb programukkal Windows 10 illetve, ha még egyáltalán valaki használ ilyet, Windows 10 Mobile alatt is elérhetővé válnának az Android appok.

Egyelőre csak a lenti képet tették elérhetővé, a hozzá készülő látvány videón még dolgoznak, úgy, ahogy a Windows UWP névre hallgató megoldáson is.

Hamarosan könnyedén futtathatjuk az Android applikációkat Windows 10 alatt - 2. kép

A projekt mögött álló gárda azt a rést szeretné befoltozni, amit a Microsoft hagyott maga után, vagyis, hogy az Android applikációk futtathatóak lesznek a Windows mobilokon is, ám időközben ez, és úgy maga a platform is zsákutcába futott, és talán utóbbi miatt szeretné a MechDome megvalósítani ezt a tervet, hogy ne legyen muszáj hardvert váltani.
4 hozzászólás

kpal

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Akkor lehet még se váltok 1520-rol még jó ideig.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Szuper ötlet, várom a fejleményeket!

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Mekkora királyság!

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez ***** jó!

válasz erre