Hamarosan jöhet a VR Amazon áruház

2017. január 21.
2.6621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az online kereskedelem hatalmas üzlet, a generációk felnövésével, a használatára alkalmas technológiák elterjedésével és az egyre növekvő kínálattal még óriási potenciál rejlik ebben a szegmensben, az Amazon pedig jól tudja ezt.

Jeff Bezos cége az egyik legismertebb név a piacon, hamarosan pedig egy új trend irányába mozdulhatnak el. Állítólag már fejlesztés alatt van a virtuális valóságba átültetett Amazon áruház.

Ezt számos álláshirdetésből szűrhetjük le, melyekben említik is a VR alapú online boltot, de hivatalos megerősítés és részletek még nem érkeztek. Elsőként vélhetően egy mobil applikációról lesz szó, hiszen ezt a legkönnyebb megoldaniuk, illetve ez a technológia a legmegfizethetőbb a felhasználók számára, aztán később akár a kiterjesztett valóság és a komolyabb VR headsetek felé is elmozdulhatnak.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 10 hónapja és 12 napja

Érdekes fejlesztés.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 10 hónapja és 12 napja

Nem rossz dolog ez.

válasz erre

Tommy

7 éve, 10 hónapja és 12 napja

Érdekes elképzelés de itthon úgysem használja senki.

válasz erre

Levi87

7 éve, 10 hónapja és 12 napja

Emlékszem, még legalább tizenöt évvel ezelőtt volt valami hasonló, de az a neten ment, nem pedig VR szemüvegben. Egy komplett pláza volt, mindenféle boltokkal. Hatalmasat bukott, de most már talán érett rá a piac.

válasz erre