Hamarosan érkezik OnePlus 2 Mini

2015. december 18.
8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A GeekBench oldalán jelent meg az újabb típus részletes listája, amely ugyan nem tekinthető biztos információnak, mégis jelzi számunkra, hogy van esély a OnePlus 2 Mini hivatalos megjelenésére.

Eszerint az új példány egy 4,6 hüvelykes kijelzőt kapott, amely az 1080p felbontást támogatja, mégpedig a nyolcmagos Snapdragon 810 processzor, az Adreno 430 grafikus vezérlő, valószínűleg 4 GB memória, illetve egy alapesetben 64 GB-os belső tároló társaságában.

A képkészítésért egy 12 és egy 5 megapixeles kamera lenne a felelős, a listáról azonban érdekes módon nemcsak a HDR-funkció, de az NFC támogatása is hiányzik, ez talán a Mini családon belül elfoglalt helyének köszönhető.

A szoftveres oldalon mindenesetre itt is az Android 5.1.1 Lollipop fut majd a megjelenés pillanatában, az azonban még kérdéses, hogy az új készülék pontosan mikor és milyen áron jelenne meg a piacon.

A cég azonban tartogatott egy meglepetést a felhasználóknak, a napokban ugyanis bejelentették, hogy az elkövetkező időszakban minden keddi napon meghívó nélkül megvásárolhatjuk az új OnePlus X okostelefont. Az 5 hüvelykes kivitelben készült, kellemes jellemzőket felvonultató példány korlátozott ideig lesz ily módon elérhető, így az érdeklődőknek érdemes minél előbb kihasználni a lehetőséget.

Megjegyzés: A képen a OnePlus 2 okostelefon látható.
nincs még hozzászólás