Hamarosan érkezik a ZenWatch 2

2015. május 15.
4901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Jonney Shih, az Asus elnöke idén év elején azt nyilatkozta, hogy hamarosan jön majd a második generációs Asus ZenWatch, melynek legfőbb ismérve az lesz, hogy nem kettő, hanem akár hét napig is képes lesz működni egyetlen feltöltéssel.

Emberünk közlése szerint mindezt úgy próbálják meg elérni, hogy mind a chipkészletet, mind pedig az operációs rendszert jelentősen áramvonalasítják, melynek köszönhetően nagyságrendekkel csökkenhet a fogyasztás.

Az üggyel kapcsolatban most Jerry Shen nyilatkozott az Asus részéről, aki elmondta, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben nem 2016-ban, hanem még az idei esztendő harmadik negyedévében boltokba fog kerülni a ZenWatch 2.

Ez tehát egy jó hír a várhatóan a Computex Taipei 2015 rendezvényen bemutatkozó termékről, az viszont már kevésbé, hogy a készülék üzemideje végül is nem hét, hanem csak körülbelül négy nap lesz. Az Asus idén egyébként összesen mintegy 1 millió okosóra terméket kíván értékesíteni.

Emlékeztetőül, az Android Wear szoftveres első generációs Asus ZenWatchban egy 1,2 GHz-es órajelen ketyegő Qualcomm Snapdragon 400-as chipset, 512 MB RAM, 4 GB flashmemória, valamint egy 1,63 colos képátlójú és 320x320 pixeles AMOLED érintőkijelző található.
nincs még hozzászólás