Hamarosan érkezik a Google+ utódjának szánt Google Currents

2020. június 06.
10.6561
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
2019 áprilisában függesztette fel a Google a Google+ néven futó, eleinte Facebook-riválisnak szánt platformot, ami viszont még mindig jelen van a G Suite felhasználók számára - hamarosan viszont őket is megfosztják ettől.

Alapból úgy van ezzel a keresőóriás, hogy mivel egyrészt nem sikerült úgy isten igazából rajtot vennie a platformnak, másrészt meg amúgy is találtak most egy olyan biztonsági hibát, amivel alaposan befürödtek, így egy teljes revitalizálásban látják a megoldást. Más szavakkal: a Google+ helyére érkezik a Google Currents.

A The Verge szerint a cég készen áll rá, hogy a G Suite ügyfelek számára kigördítsék ezt az újdonságot, ugyanis a G Suite adminisztrátoroknak küldött a vállalat egy emailt, melyben világosan feltüntetik, hogy július 6-ára tervezik a teljes megjelenést. Eddig is megtalálható volt bétában a Google Currents, viszont ezzel ténylegesen felváltják az eddigi megoldást.

Maga a Google Currents egyébként sokban nem különbözik elődjétől, néhány friss funkció, egy picit átalakított küllem jellemzi a platformot.
4 hozzászólás

Huginn

1 hónapja,

...és ha ez alig különbözik a már egyszer befürdött platformtól, akkor hogy is lesz sikeres?

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja,

Nem adja fel a Google. Bármennyi pofon jöhet, nem. adja. fel.

válasz erre

Porthos

1 hónapja,

Ajjaj már megint belevágnak valamibe?

válasz erre

inkognito

1 hónapja,

És ezt használja is majd valaki?

válasz erre