Hamarosan érkezik a Cut the Rope 2

2013. december 13.
7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Om Nom a világ egyik legcukibb cukorimádó űrlénye, őt pedig milliók imádják, és ezt a fejlesztő Zeptolab is tudja.
 

Jó hír a rajongóknak, "űrbékánk" kalandjai nem értek véget, sőt!

Sőt, ha hihetünk az  alcímnek, a Cut the Rope 2 Om Nom eddigi legnagyobb kalandjával kecsegtet. Történetünk kezdetén a pókok elrabolják a cukorkákat, amit biza Om Nom nem hagy szó - vagy inkább nyammogás - nélkül, ám mivel a hőlégballonnal menekülők ellen nincs sok esélye, szomorú tekintettel figyeli, hogy lebeg tovább kedvenc eledele. Mígnem szerencséjére lába beleakad a ballon kötelébe, így esély válik arra, hogy visszaszerezze az édességeket.

[embedvideo id="jwyCaO9J9Qw" website="youtube"]

A játékmenet alapjában véve nem változott, ám új helyszínek, új karakterek és megoldások kerültek a játékba. 120 pályán kell ügyességünket, gyorsaságunkat és reflexeinket latba vetve teljesíteni a szinteket, melyek megoldásában az új karaktereknek is fontos szerep jut, hiszen különleges képességeik ( pl. sokszorozás, dobbantás, ideiglenes platform ) használata szükséges a szintek teljesítéséhez. Összesen 120 pálya található az alapjátékban, melyek közt megtalálható erdei, roncstelepen játszódó, és városi park is.

És, hogy meddig kell még várni rá? A Cut the Rope 2 : Om Nom?s Unexpected Adventure december 19-én jelenik meg első körben iPhone, iPad és iPod Touch készülékekre, jövő év elején pedig Androidos rendszerekre is 0,99$-os árcímkével.

Természetesen a korábbi részekről sem feledkeztek meg a készítők, így azokhoz is tovább friss tartalmak elérhetők.

Várjátok már?
nincs még hozzászólás