Hamarosan érkezhet a Xiaomi Mi A3?

2019. január 08.
3.7571
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Igaz, hogy még semmi megerősítés nem érkezett gyártói oldalról, ám az előző évek megfigyeléseit alkalmazva úgy fest, lebukott a Mi A3, amit vélhetően sok felhasználó vár már, ugyanis az elődök is hatalmas népszerűségnek örvendenek a mai napig itthon is.

Még 2017 őszén debütált a Xiaomi Mi A1, ami a kiváló ár-érték arány mellett az Android One programban való részvétellel alapozta meg a sikerét, ennek megfelelően a kínai vállalat temérdek darabot értékesített belőle. Aztán tavaly érkezett az A2, ami jóval modernebb lett, ennek megfelelően pedig drágább is, így rögtön jött vele a kistesó is, az A2 Lite.

MIvel az 50 és 80 ezer forintos kategóriában jobb vétel nem igazán volt idehaza sem, így nem is kell részleteznünk, hogy mennyi fogyott belőlük. Na de, hogy jön képbe az A3? Néhány programozó éppen az Mi 8 és Mi Mix 3 firmware-ét boncolgatta, amikor is egy orchid_sprout sorra bukkantak.

Mivel a két előd esetében is a sprout utótag volt jelen (jasmine_sprout és daisy_sprout), adja megát az elképzelés, hogy a Xiaomi már nagyban dolgozik az A3-on, ami néhány hónapon belül meg is jelenhet.
3 hozzászólás

login_password

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Annyi xiaomi van már hogy ezt alig lehet követni.

válasz erre

TEchie

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Xiaomi nálam még nagyon nem pálya, de ha jó áron jön ki, ami nyilvánvaló, megint nagyot fognak menni.

válasz erre

Eltohn

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hova húzzák, ha jól megy? Igazuk van, pörgetni kell.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink