Hamarosan elrejthetjük Twitteren a posztunk alá érkező válaszokat

2019. március 01.
4.9121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem kevés Twitter-felhasználóval megesett már, hogy egy bejegyzése alá érkező kommentek tönkreteszik a posztot, hiszen akár elterelik a témát a tweet tartalmáról, vagy csak olyan toxikus hozzászólások jönnek, amik elértéktelenítik a bejegyzést.

Eredetileg Jane Manchun Wong emelte ki, hogy a Twitter Androidos alkalmazásában felfedezni vélt egy kódsort, ami tweetek elrejtésére lesz alkalmas, később ezt megerősítette Michelle Yasmeen Haq, a cég egyik programozója, és kicsit részletezte is az egészet.

Eddig is voltak rá opciók a blokkolás, némítás és jelentés gombokkal, hogy elrejtsünk bizonyos kommenteket, ellenben ezek csak számunkra kerültek eltüntetésre, míg a jelentés csak akkor működött, ha az adott hozzászólás közösségi irányelveket sértett.

A "Hide Tweet" funkció azonban lehetőséget biztosít rá, hogy a tweet szerzője moderálhassa a beérkező válaszokat, azonban aggodalomra semmi ok, nem lesznek elnyomva az elrejtett válaszok írói sem, merthogy mindenki megtekintheti, hogy egy adott tweet esetében milyen kommentek lettek kimoderálva, így megállapíthatjuk, hogy mennyire jogosan rejt el bizonyos hozzászólásokat a poszt szerzője.

Ezeket csak azok fogják látni, akik hajlandóak utánakattintani, aki épphogy csak átgörgeti a beszélgetést, az nem fog találkozni ezen irományokkal. Eme friss funkciót az elkövetkezendő hónapokban fogják tesztelni, így még nem tiszta, hogy mikor robog be élesben is a lehetőség.


4 hozzászólás

techiii

5 éve, 7 hónapja

Ezt a funkciót kicsit feleslegesnek érzem.

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 7 hónapja

Kezdi utolérni a legkisebb blogok funkcióit a Twitter így 2019-ben... röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 7 hónapja

Nagyon nekiálltak a fejlesztésnek. meglepett smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 7 hónapja

Fura hogy eddig nem lehetett.

válasz erre