Hamarosan egyedi megjelenést biztosíthatunk Apple Watch óránknak

2018. április 16.
3.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egyelőre még nem erősítették meg, de elég nagy a valószínűsége, hogy a közeljövőben érkező watchOS frissítés után már nem csak az Apple által megálmodott előlapokat alkalmazhatjuk az okosórán, hanem végre kitűnhetünk majd a tömegből.

A 9to5Mac oldalon bukkant fel egy watchOS 4.3.1-ből származó kódrészlet, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan engedélyezve lesznek erre vonatkozóan is a third-party megoldások az operációs rendszer esetében, így mások által készített képeket, animációkat, megjelenést állíthatunk majd be az Apple Watch-on.

A konkurencia esetében (Android) ez már egy ideje megoldott, ám az Apple kivárt ezzel a lépéssel, hiszen egy stabil és biztonságos rendszer megalkotást tűzték ki célul, de a felhasználók nagy örömére hamarosan ez változhat.

A hátránya a dolognak, hogy úgy fest, a cupertinoi cég kizárólag a legfrissebb Apple Watch esetében tesz kivételt, így a régebbi modellek tualjdonosainak csalódniuk kell, mivel nekik továbbra is csak a vállalat által kínált lehetőségek lesznek elérhetőek.
2 hozzászólás

betyár

6 éve, 6 hónapja és 11 napja

Azért az Apple egy sokkal zártabb rendszer.

válasz erre

technomancer

6 éve, 6 hónapja és 11 napja

Nem hiszem én azt hogy ez megtörténik. mosolygó smiley

válasz erre