Hamarosan Brüsszelbe utazik Mark Zuckerberg, hogy az Európai Parlament előtt feleljen

2018. május 17.
3.1411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elfogadta az Európai Parlament felkérését Mark Zuckerberg, aki az adatkezelési botrány miatt hamarosan Brüsszelbe utazik majd annak érdekében, hogy újabb kirakat-meghurcoltatásban lehessen része az öreg kontinensen.

A Facebook-vezér döntéséről Antonio Tajani tett bejelentést, aki elmondta, hogy Zuckerberg remélhetőleg már a jövő héten Brüsszelbe utazik annak érdekében, hogy találkozzon a parlamenti képviselőkkel, többek között az EP belügyekért és állampolgári jogokért felelős elnökével, valamint az igazságügyi bizottság vezetőjével.

Bár sokan üdvözölték Mark Zuckerberg döntését, több szakértő máris hangot adott aggodalmának, miszerint az amerikai meghallgatással ellentétben Európában nagy valószínűséggel zárt ajtók mögött fog zajlani a kihallgatás. Ha ez igaz lesz, akkor a találkozó teljesen értelmetlen, hiszen így csak az lát majd napvilágot róla, amit a parlament vagy éppen Zuckerberg szeretne.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Jobb is ha nem látjuk mi zajlik a meghallgatáson, gondolom ****rá alázza majd a sok öreg idióta kérdéseit.

válasz erre

technomancer

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Na egy újabb kirakat, nem lesz belőle semmi.

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ez sem lesz több egyszerű kötözködésnél, valós kérdések helyett.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ha ugyanolyan kínos lesz, mint az amerikai, akkor jobb is, ha zárt ajtók mögött teszik. Azok a szenátorok is csak annyit értettek a facebookból, hogy login, like, logout. A többit valami jelentésből kibogarászták és megpróbáltak kérdéseket feltenni, de néha maguk sem tudták azokra milyen választ lehet adni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink