Hamarosan az Instagramon is ellenőrizhetjük, hogy mennyire vagyunk függők

2018. május 17.
3.3251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas újdonságokra derült fény az Instagram kiszivárgott forráskódjából, lévén megtudtuk, hogy a fejlesztők rövidesen beépítenek majd egy Usage Insights névre keresztelt eszközt az applikációba, amiben ellenőrizhetjük függőségünket.

A kérdéses újdonság ugyanis statisztikákat közöl velünk arról, hogy mennyi időt töltünk el például az applikáción belül, ott mit csinálunk a leggyakrabban és milyen szokásaink vannak, egyszóval tényleg nyomon követhetjük, hogy mennyire vagyunk a közösségi oldal függői.

További érdekesség, hogy a legfrissebb szivárgások után az Instagram CEO-ja megerősítette a fentieket, sőt azt is, hogy az app részeként egy teljesen új kommentelési rendszert és felületet is tesztelnek, ami leginkább azt a célt szolgálja, hogy a felhasználóknak egyszerűbb legyen a dolguk, ezáltal könnyebben megtalálják a hangulatjeleket, és egyszerűbben tudjanak tagelni.

Hamarosan az Instagramon is ellenőrizhetjük, hogy mennyire vagyunk függők - 2. kép

3 hozzászólás

techiii

6 éve, 5 hónapja és 8 napja

Az kemény.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 5 hónapja és 8 napja

De kíváncsi leszek hogy aki szembesül vele hogy mekkora függő, mit fog csinálni. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 5 hónapja és 8 napja

ÓÓÓ, fogadás indul! A felhasználók a szörnyű eredményt látva kilépnek az alkalmazásból vagy ezt is megosztják? röhögő smiley

válasz erre