Hamarosan a végéhez ér az openSUSE 13.2 támogatása

2016. november 19.
4.5201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Marcus Meissner publikálta a hírt, miszerint az openSUSE 13.2 verziójának szoftveres támogatása a végéhez közeledik, a cikk írása pillanatában ez már kevesebb mint 2 hónap.

Jövő év elején, azaz 2017. január 16-án az openSUSE disztribúciójának 13.2-es kiadása az életciklusa végéhez érkezik. Ettől a dátumtól nem érkeznek hozzá biztonsági és más szoftveres frissítések. A csapat tanácsa, hogy ezen időpontig érdemes átállni az openSUSE Leap-re. Nemrég közöltük mi is a hírt, miszerint az openSUSE Leap 42.2 elérte a stabil csatornákat, így a végleges verzió mindenki számára elérhető lett.

Maga a projekt már 2 éves, a Leap verzió szorosan követi a Tumblewee-det. Utóbbinál gyorsabb a frissítés, de ott a cél, hogy a legújabb szoftver verziók vagy éppen kernel módosulások mihamarabb, szinte azonnal a felhasználók elé kerüljön, míg a Leap kicsit később, de igyekszik az innovatív megoldásokat integrálni. Marcus elmondta, hogy egyszer minden jó véget ér, de az openSUSE Leap az a megoldás, amely újra népszerűvé és trendivé varázsolja a kis kaméleont.
2 hozzászólás

Porthos

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

Ki kéne újra próbálnom. Ezer éve volt Suse utoljára a gépemen...

válasz erre

Santonio

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

Ezek szerint 3 év a támogatottsága? meglepett smiley Nem is tudtam, az mondjuk elég jó.

válasz erre