Hamarosan a Facebook is bevezetheti az arcfelismeréses azonosítást

2017. október 04.
2.6211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas fejlesztésbe kezdett a Facebook, akik a TechCrunch információi szerint azt szeretnék, ha a jövőben a felhasználók már arcfelismeréssel is azonosítani tudnák magukat, noha ezt a megoldást nem alkalmaznák elsődleges bejelentkezéshez.

A lap értesülései szerint az arcfelismerés csak egyfajta biztonsági alternatíva lenne abban az esetben, ha valaki nem tudna belépni hagyományos formában saját fiókjába, így ez lenne az újabb alternatívája a biztonsági funkcióknak, hiszen a felhasználó már nem csak telefonjával, hanem akár arcával is tudná azonosítani saját magát.

Az arcfelismerő rendszer alkalmazásának feltétele az, hogy profilképünkön jól látható legyen az arcunk, hiszen a lehetőség használatakor a szisztéma ezzel vetné össze a bejelentkezéshez készített fotót.

A módszert állítólag egy szűk körben már teszteli a közösségi oldal, de hogy szélesebb körben mikor alkalmazzák majd, arról egyelőre semmit sem hallottunk.
3 hozzászólás

Harder

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Ilyet most is tudnak a Windowsok és gondolom arra fog épülni ez is. Elég értelmetlen. Inkább tanuljanak meg programozni mert a FB mindennek nevezhető, csak nem működő szolgáltatásnak.

válasz erre

Porthos

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Na ez nagyon érdekes lesz...

válasz erre

rDAVE

2 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nekem jó a jelszó... Abban olyan gyalázást írhatok facebooknak, amilyet csak szeretnék és még el is fogadja.

válasz erre