Hajlított kijelzős változatot kaphat a Huawei Mate 9

2016. október 13.
2.2371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Huawei idén minden eddiginél erősebb palettát tett le eddig az asztalra, melyek valóban segíthetnek elérni a dobogó tetejét, ugyanakkor tartogatnak még egy komoly modellt az őszre, melyről nemrég egy fontos információ szivárgott ki.

Felbukkant ugyanis néhány új kép, melyeken egyértelműen látszik, hogy az érkezőben lévő Huawei Mate 9 két változatban kerülhet piacra. Az alapmodell mellé ugyanis a gyártó tervezett egy hajlított kijelzős változatot is.

Hajlított kijelzős változatot kaphat a Huawei Mate 9 - 2. kép

Ezzel valóban frissességet kaphat a Mate család és maga a gyártó is, hiszen a hajlított kijelzők még mindig nem túl gyakoriak, ráadásul kellő mennyiségű figyelmet fordíthat a gyártóra a fontos üzleti szezon előtt. A két modell között állítólag felbontásbéli különbségek is lesznek, hiszen a sima modell Full HD, a hajlított pedig QHD kijelzőt kaphat.

Reméljük utóbbi nem lesz Kína-exkluzív, mert akkor hiába a nagy rivaldafény, csak a hazai piacon tudnának nagyot nőni. A vállalat november 3-án, Németországban tart egy sajtóeseményt, melyen vélhetően bemutatkoznak az új okostelefonok.
1 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Az a baj hogy ezt is hülyén fogják majd árazni, ebben biztos vagyok. wtf smiley

válasz erre