Hacktivity: idén már 15. alkalommal rendezik meg a legnagyobb hazai kiberbiztonsági konferenciát!

2018. szeptember 13.
4.6621
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Idén már tizenötödik alkalommal várja az érdeklődőket a budapesti MoM Kulturális Központban a Hactivity, Magyarország legnagyobb és legjelentősebb kiberbiztonsági konferenciája, mely ismét összehozza a szakma képviselőit a téma iránt érdeklődőkkel.

A 2018. október 12-én és 13-án megrendezésre kerülő eseményre 16 országból 38 nemzetközi előadó érkezik majd annak érdekében, hogy a legkülönfélébb aktuális IT-biztonsági témákról tartsanak előadást, mint amilyen az okosautók vagy a drónok hackelése, a hajók szatellit hálózatokról történő feltörése, a számítógépes játékok és a telefonok hackelése, a biometrikus azonosítási módszerek átverése vagy a kriptopénzek biztonsága.

Az idei Hacktivity-n három keynote előadó is várja majd a látogatókat. A konferenciát Mike Ossmann, a hackRF alkotójának előadása nyitja meg, de központi előadóként köszönthetjük az eseményen Rodrigo Brancót, az Intel Corporation IT-biztonsági kutatóját, valamint Brian Gorencet, a Trend Micro szakértőjét, sőt mi több, a humor is szerepet kap az eseményen, így szenzációs műsorral tér vissza a tavalyi évben nagy sikert arató Comedy Hacker, Tobias Schrödel.

Az előadások mellett az eseményen workshopok, több napos tréningek és képzési lehetőségek mellett a HackerSpace szegedi és budapesti különítménye, valamint a SecureITeam a HackCenterben izgalmas feladatokkal és kihívásokkal várja az érdeklődőket, de a szervezők idén is létrehozták a Hackademy partnerprogramot, aminek részeként IT képzéssel rendelkező hazai felsőoktatási intézmények tehetséges hallgatói és előadói juthatnak szabad belépési lehetőséghez.

Mint ismert, a Hacktivity fesztiválon idén sem csak a magas szintű előadások miatt lesz érdemes részt venni, hanem azért is, mert a rendezvényen évről-évre megjelenik a szakma krémje, vagyis az érkezőknek a kapcsolatépítésre, az eszmecserére és az álláskeresésre is lehetőségük nyílik. Bővebb részletek az esemény hivatalos honlapján olvashatók!
4 hozzászólás

Harder

11 hónapja, 4 napja

Szuper programnak ígérkezik, most nézem az előadó lista sem ilyen önjelölt szakikból áll. Egy napra biztos benevezek.

válasz erre

TEchie

11 hónapja, 5 napja

Kiváló program! Ott leszek.

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 5 napja

Elég zúzós jegyárak vannak!

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 5 napja

Na erre idén biztos megyek. Egyen már voltam, nem volt rossz, de nem is az előadások a lényeg hanem hogy teli volt lehetőségekkel, csomó azóta is működő kapcsolatot szereztem. Ott a helyem.

válasz erre