Ha Trump megpróbál újraregisztrálni a Twitterre, akkor egyből kitiltják

2021. január 10.
42.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Trumpot a minap teljes mértékben kitiltották a Twitterről, ráadásul egyre többen és többen sújtanak le azzal a bizonyos "banhammerrel" az amerikai elnökre, köszönhetően a szabályszegéseinek is a problémás megnyilvánulásainak.

A Twitter szóvivője azt nyilatkozta pénteken a The Verge-nek, hogy Trump egész egyszerűen nem fog tudni kibújni a tilalom alól azáltal, hogy egy másik fiókból tweetel, és a posztjait törölhetik, ha egy kormányzati fiókról (például a @POTUS-ról) tweetel. Ha Trump nem kormányzati fiókot próbál használni, akkor azt a Twitter az első adandó alkalommal véglegesen felfüggeszti, amikor feltűnik nekik.

Pár napja az amerikai elnök megszellőztette, hogy készül egy nagy bejelentéssel, de mivel nincs platform, amin közzétehetné, ezért igazából meg van lőve alaposan, hogy miként juttassa el az infóit a közönségnek.
kitiltották a Twitterről, ráadásul egyre többen és többen sújtanak le azzal a bizonyos "banhammerrel" az amerikai elnökre, köszönhetően a szabályszegéseinek is a problémás megnyilvánulásainak.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 15 napja

Az ág is húzza szegény embert. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Fikarc

3 éve, 6 hónapja és 15 napja

Majd csináltatja a rajongóival a balhét. mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

3 éve, 6 hónapja és 16 napja

Próbálkozni biztosan fog.

válasz erre