Ha már úgyis kitiltották a TikTokot Indiából, itt van a felmentő sereg az Instagram Reels képében

2020. július 06.
1.6641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érdekesen alakulnak most India piaci körülményei, mivelhogy nemrégiben elég erősen beleálltak Kínába azzal, hogy kitiltottak több tucat applikációt, ami a szóban forgó országból származik, többek között a TikTokot, aminek az egyik legnagyobb közönsége Indiában van.

Most mondhatni itt van a felmentő sereg, lévén a Facebook TikTok-klónja, az Instagram Reels megérkezett Indiába. Ez az a szolgáltatás, amiért nemrégiben elkaszálta a Facebook a Lasso nevű applikációját, mely szintén TikTok-klón volt.

Tulajdonképpen nem is egy különálló appról beszélünk az Instagram Reels képében, hanem egy, az Instagramon belül megtalálható funkcióként szolgál. Érdekes lesz látni, hogy ez mekkora teret ad majd a Facebooknak Indiában, hiszen javában áll a bál az országon belül a TikTok kitiltása okán, és nem kizárt, hogy sokan megtalálják a számításaikat az Instagram Reels-ben.
kitiltottak több tucat applikációt, ami a szóban forgó országból származik, többek között a TikTokot, aminek az egyik legnagyobb közönsége Indiában van.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

4 éve, 17 napja

Úgysem fog menni. Ezek a pótló alkalmazások mindig elbuknak.

válasz erre

techiii

4 éve, 17 napja

Akkor a Facebook most nagyon jól járt. Vajon benne van a kezük?!

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 17 napja

Egyik hülyeség a másik után.

válasz erre