Ha azt hiszed, a Flappy Bird nehéz...

2014. február 14.
4971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Sosem játszottál még az I wanna be the Guy című platformerrel.

Hogy miért mondom ezt? Töltsd le és próbáld ki, aztán beszéljünk róla újra hozzászólásban!

Régóta terjed a játékosok körében, hogy a mai játékokból kiveszett a kihívás, így egy, valóban nehezebbre sikeredett alkotás (pl. a néhány éve megjelent Dark Souls, vagy az indie szféra egyik újnak mondható klasszikusa, a Super Meat Boy ) hamar megosztja a játékosközösséget. A tutorialokhoz és segédletekhez szokott általában ifjabb közönség nehezményezi annak nehézségét, míg a veteránok, akik a korábbi éra nagyjain nőttek fel, örülnek, hogy egy olyan játékot kaphatnak kézhez, amiben akad kihívás.

Ezt a közhelyt figurázza ki Michael O?Reilly alias Kayin I wanna be the guy játéka. Az eredetileg 2008-ban megjelent program egy átlagos platformernek tűnik egyszerű grafikával, melyben egy köpenyes srácot irányítva kell átverekednünk magunkat különféle akadályokon, hiszen ő biza tökös srác akar lenni! Mutatom:

[embedvideo id="EzxJgWbm_3I" website="youtube"]

Nem is tűnik nehéznek igaz? Azonban van egy látványos különbség a nehéz játékok és az I wanna be the Guy közt. Az I wanna be the Guy ugyanis nem egyszerűen nehéz, hanem szándékosan sz*pat ahol tud, így ha a Flappy Bird-ön netán földhöz vágtad a telefonod, ragaszd le a lapost és a monitort öntsd betontömbbe, hogy véletlenül se tudd kib*szni az ablakon. Tökös vagy?

A játék komolysága valahol a Nagy durranás filmek környékén mozog megspékelve némi Monty Pythonnal, így ha lehet, Te se vedd komolyan. A logikát mellőző játékelemeket kissé időbe telik majd megszokni, de ha egyszer ráérzel, sokáig fogsz próbálkozni vele.

Itt letöltheted a játékot, amely csupán pár mega helyet kér és már nyomhatod is. Ha esetleg mégsem menne úgy, ahogy a fent látható videón, nyugodtan írd meg hozzászólásban, mit is érzel, sőt, ha netán kipróbálnál hasonlót, az I wanna be the Guy : Gaiden a Te játékod lesz!

Bizony, a széria két taggal büszkélkedhet és a Gaidennek sincs oka panaszra ami a nehézséget illeti, csupán a körítés szebb, egységesebb. Hiszel nekem? Nem? Egy kis belső infó: A pályaválasztó képernyőt 10+ halállal zártam. Itt letöltheted a Gaident is, cáfolj rám! Meddig jutottál? Várjuk hozzászólásban. Jó játékot.

 
nincs még hozzászólás