Gyration Air Mobile Mouse

2013. december 21.
4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Prezentációhoz is tökéletes a Gyration új egere, az Air Mouse, melyet a szilárd felületről felemelve is használhatunk ? persze vezeték nélkül.

Nem emeli ugyan új szintre az egerek technológiáját, de utazáshoz, vagy egy-egy üzleti prezentációhoz nagyon hasznos társ lehet a Gyration Air Mouse Mobile: főképp azért, mert az asztalról felemelve, a levegőben kalimpálva is kezelhetjük vele a számítógépet.

A mellékelt Motion Tools szoftver segítségével a különböző mozgásokhoz parancsokat rendelhetünk, ráadásul a cucc még a vevőtől 100 lábnyi ? érthető mértékegységgel: 30 méter ? távolságra is működik.Ha már a vevőnél tartunk, egy apró USB-s megoldásra kell gondolnunk, a vezetéket értelemszerűen elfelejthetjük, 2,4GHz-es frekvenciát használ az Air Mouse. A Windows-okkal és Mac OS X-ekkel is kompatibilis modell öt gombbal rendelkezik, de lézeres szenzorának felbontását nem közölték ? mondjuk ilyen típusú igénybevételnél ez nem is olyan lényeges. A Gyration újdonsága már kapható, ára pontosan 60 dollár.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink