Gyökeresen megváltozott a Huawei pénzügyi igazgatójának az élete, mióta letartóztatták

2019. december 05.
8.8421
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindenkit meglepve érintett, hogy Meng Wanzhou-t, a Huawei pénzügyi igazgatóját körülbelül egy évvel ezelőtt nemes egyszerűséggel letartóztatták, azonban most a cég weboldalán nyílt levelet fogalmazott meg, hogy beszámoljon arról, mennyit is változott azóta az élete.

Wanzhou házi őrizetben tengeti mindennapjait, ugyanakkor a közösségi médián keresztül rengeteg támogatást kap az embertársaitól, mely folyamatosan erőt ad neki. "A legelfoglaltabb üzletasszonynak" titulált Wanzhou a házi őrizet óta festéssel és olvasással tölti mindennapjait, mivel elmondása alapján a napjai roppant lassan telnek, erre pedig korábban nem volt ideje.

A Huawei kiemeli, hogy a hölgy ellen irányuló vádak alaptalanok, ezért továbbra is azon vannak, hogy mindent megtegyenek a szabadsága érdekében, azonban Wanzhou addig is meglehetősen pozitívan fogja fel a történteket, lévén kijelentette, hogy bár az elmúlt egy évben tapasztalt félelmet, fájdalmat, csalódást, reménytelenséget, szenvedést és küszködést, de egy év alatt megtanulta elfogadni a helyzetét és nem fél többé az ismeretlentől.

Wanzhou a kollégáitól is folyamatosan segítséget és támogatást kap, akik várják vissza a cég berkeibe, de addig is ő maga úgy gondolja, hogy amíg a szabadságát korlátozzák, addig a lelke továbbra is szabad - ergo kimondhatjuk, példásan pozitívan fog fel még egy ilyen kellemetlen helyzetet is. Azzal a váddal tartóztatták le anno, hogy megsértette az Egyesült Államok Irán ellen létrehozott embargóját.
4 hozzászólás

Levi87

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mi mást csinálhatna szerencsétlen?

válasz erre

inkognito

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Van ideje na.

válasz erre

betyár

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Legalább a cége kiáll mellette, az is valami.

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

A címre reagálva: Hát azt nem csodálom!

Nehéz helyzet lehet amúgy, kiváncsi leszek mi lesz a vége.

válasz erre