Gyermekpornó miatt perlik a Microsoftot

2017. január 15.
2.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Megdöbbentő dolog miatt perli be a Microsoftot a redmondi óriás két moderátora, akik napi 8 órában azt a feladatot látják el, hogy többek között gyermekpornót, és brutális erőszakot ábrázoló tartalmakat szűrnek és távolítanak el a világhálóról, ami számukra rendkívül megterhelő.
 

A két munkatárs amiatt perelte be a vállalatot, mert munkájukhoz nem kapták meg a megfelelő pszichológiai támogatást, aminek hatására mindketten depressziótól és poszttraumás stressztől szenvednek, sőt az egyik férfi szerint rendszeresen hallucinál, pánikrohamoktól szenved és kellemetlen érzések töltik el, ha gyermekeket lát.

A Microsoft természetesen tagadta a vádakat, elmondásuk szerint ők rendszeresen szerveztek programokat és wellnest az ebben a munkakörben dolgozók számára, ezek azonban nem tűntek túl hatásosnak, ha a két munkatárs most mégis peres úton szeretne elégtételt venni.
4 hozzászólás

techiii

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Én azért sajnálom őket, ha igazat mondanak, de hát ezt sajnos nem fogjuk megtudni.

válasz erre

Levi87

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nem elég a fizu, mondvacsinált indokkal akarnak pénzt kicsikarni. Nevetségesek, ezek után úgysem kapnak semmi normális helyen munkát.

válasz erre

TEchie

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ezeknek az alkalmazottaknak semmi se jó. Mondjanak fel, de ne pereljenek már. Vicc.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ömmm, hol a fenében találnak ennyi gyermekpornót és ennyire durva tartalommal, hogy ezek ennyire összeomlottak? Egyszer-kétszer hallottunk csak olyanról, hogy pedofilokat feljelentett a Microsoft, szóval azóta vagy nem jelentik fel őket vagy ez a két alkalmazott alapból bolond. Vagy ők az egész netről szűrik a tartalmat, nem csak saját szerverről? Azt meg miért a Micro csinálja? Meg miért nem mondanak fel, ha ennyire szétcsúsztak? Mi a francot tudnak erre felkészülni? Fura sztori ez...

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink