Gyerekbetegséggel küzd a Huawei Mate 20 Pro kijelzője

2018. november 05.
7.0991
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az már megszokott, hogy egy-egy új modell esetén vannak gyerekbetegségek a mobil világban is, ám a kínai Huawei csúcsmodelljeire nem igazán volt ez jellemző - az idei zászlóshajó már nem kivétel, a finnek például rögtön cserélik is a hibás okostelefont.

A GSM Arena információi alapján, egyre több felhasználó panaszkodik és keres fel egy hivatalos szervizt, mert a nem éppen olcsó Mate 20 Pro kijelzője hajlamos bezöldülni, ez pedig eléggé iriritáló és valljuk be, nem természetes.

A brit értékesítők szerint ez nem hiba, a különleges edge panel hajlamos bizonyos szögekből zöldülni főleg alacsony fényerő mellett, ám Finnországban egyértelmű hibaként kezelik a szolgáltatók is, és rögtön cserélik a terméket.

Gyerekbetegséggel küzd a Huawei Mate 20 Pro kijelzője - 2. kép

A már említett forrás szerint ha ilyennel találkozunk, akkor a szervizben érdemes bepróbálkozni azzal, hogy nem kérjük a javítást, kapásból egy új modellt szeretnénk, ugyanis jó eséllyel ezt meg is teszik az illetékesek.

Az Androgeek birtokában lévő Huawei Mate 20 Pro ezt a jelenséget nem produkálja, és több mint tíz tulajdonost megkérdezve egyiküknél sem merült fel ez a hiba, ezért elképzelhető, hogy csak bizonyos szériát érint a dolog.
6 hozzászólás

Anders84

9 hónapja, 5 napja

Eddig nálam se volt probléma ,tökéletesen működik remélem a szerencsések közé tartozom és nem is lesz.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 1 hete

Hinnye! Ez nagyon ronda.

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 1 hete

Úúúúúú ez nagyon csúnya!!!

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 1 hete

Uhhhhh 330K.

válasz erre

TEchie

9 hónapja, 1 hete

Uhh de ****ul néz ki!

válasz erre

marco

9 hónapja, 1 hete

Engem ez a jelenség elkerült szerencsére.

válasz erre