Gyenge évet zárhat az Android Wear

2016. szeptember 17.
1.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google nagyon okosan, viszonylag hamar kiterjesztette az Android rendszert a feltörekvőben lévő okosórás iparra, megalkották az Android Wear-t, mely egyre több funkciót kínál a felhasználóknak és egyre több lehetőséget a partnereknek.

Viszonylag hamar olyan nagy nevek álltak be a projekt mögé, mint az ASUS, a Motorola, az LG vagy éppen a Huawei. A tavalyi év viszonylag erős is volt az új termékek szempontjából, illetve az idei év első felében is érkezett néhány új modell, de a második félév már nem hozott sok újdonságot. A jelentések szerint már nem is fog, így a szoftveres javítások ellenére kimondottan gyenge évet zárhat az Android Wear.

Az IFA kapcsán egyedül az ASUS ZenWatch 3-at emelték ki az elemzők, sokan pedig várták volna, hogy még idén érkezik egy komolyabb LG és Huawei újdonság is. Az Apple Watch Series 1 és Series 2 óriási konkurenciát jelent, míg a Samsung Gear S3 vonala szintén egy erős ellenfél a saját Tizen rendszerével.
4 hozzászólás

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem vagyok meglepve hogy nem megy, azon viszont igen hogy a gyártók nem tesznek ellene... meglepett smiley

válasz erre

Porthos

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem nagyon tolja látványosan a Google, ezért nem is lehet elvárni nagy csodákat, az emberek nem is ismerik.

válasz erre

muki

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Lehet hogy nem nagyon van benne innováció nem? Mert a Samsung a saját Tizen rendszerét azért rendesen reszelgeti, az Apple is újít de Android Wear fronton alig hallani valamit...

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem meglepő, az emberek egyáltalán nem kaptak rá. A Samsung és az Apple a saját rendszerével arat de a többiek toporognak.

válasz erre