Gyártója szerint nincs még egy olyan gyors okostelefon, mint a OnePlus 5T

2017. november 20.
8.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a OnePlus csapata nagyon jó Androidos okostelefonokat tud készíteni, azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy imádnak nagy szavakkal dobálózni, így nemrégiben például elmondták, hogy jelenleg a OnePlus 5T képviseli a csúcsot a piacon.

A gyártó ugyanis a Twitteren büszkélkedett el azzal, hogy a OnePlus 5T minden más okostelefonnál erősebb és gyorsabb, ezt pedig nemcsak hardverének, hanem az OxgenOS szoftverének is köszönheti, ami szerintük olyan gyorsan tölti be az appokat és a mobiljátékokat, hogy arra egyetlen más készülék sem képes.

Sajnos konkrét adatokat vagy bizonyítékokat a merész kijelentés mellé a gyártó nem közölt, de a tény az tény: a OnePlus 5T a Snapdragon 835-ös lapka és a 8GB RAM mellett brutális hardvert kapott, ám hogy az Android 7.1-re épülő Oxygen OS valóban ilyen sokat hozzátenne a hatékonysághoz, azt bizonyára hamarosan tesztek igazolják - vagy cáfolják - majd.


4 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ez a banda mindig csak dobálózik a szavakkal, de még egyszer sem mutattak fel semmit ami indokolná a nagyképűséget. Nagyszerűen tudnak másolni és **** minőségű hardverekkel megpakolni a cuccaikat de inkább villantanának már valamit...

válasz erre

Fikarc

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

De nagy az arc! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Teleshop műsorok szerint nincs jobb termék, politikusok szerint nincs jobb jelölt, celebek szerint nincs képernyőre alkalmasabb személy... Folytassam? röhögő smiley Én ilyenkor csak annyit tudok mondani, hogy rajta, bizonyítsd.

válasz erre

VDemon

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ezek mindig ilyen nagy szavakat mondanak röhögő smiley

válasz erre