Gyári androidos mobilt dobna piacra a ZTE

2016. november 14.
2.0921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A ZTE korábban egészen jó pozíciót tudott magáénak az alsóbb szegmensekben, aztán a rengeteg új riválissal már nem tudták tartani a lépést, mostanság azonban már a nagy visszatérésen dolgoznak, méghozzá igencsak ígéretesen.

Az Axon széria idei tagjai jóra sikeredtek, ám itthon sajnos nem kaptak akkora visszhangot. Nemrég azonban egy érdekes hír röppent fel a vállalattal kapcsolatban, mégpedig arról, hogy mit gondolnak az Androidról és milyen irányban szeretnék tovább használni a rendszert.

Azt mindenki tudja, hogy az androidos gyártók rendre átszabják a Google gyári megoldását, mely új funkciókat, egyedi felhasználói felületet és sokak szerint számos gondot jelent. A Google saját készülékei, vagyis a Nexus és most már Pixel széria ezért is volt olyan kedvelt, hiszen a gyári, "tiszta" Android élményt adta át.

A ZTE állítólag azt tervezi, hogy gyári androidos mobilt dob piacra 2017-ben, mely igazából a Nexus széria vásárlóit célozza meg. Gondolhatnánk, hogy erre ott van a Google Pixel családja, viszont a ZTE jóval olcsóbban, a Nexus készülékek környékén tervezné piacra dobni ezeket a mobilokat, vagyis árban vernék a Google-t, miközben hardveresen is megfelelő erőt biztosítanának.
2 hozzászólás

Santonio

8 éve, 24 napja

Jól hangzik! Sok sikert nekik, verjék is el a Pixeleket. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

8 éve, 24 napja

Ez egy jó ötlet! Sokaknak (köztük nekem is) nagyon tetszik a stock android.

válasz erre