Gyakorlatilag minden kiszivárgott a Honor Play 9A-ról

2020. március 23.
5.7521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az okostelefonos szivárogtatásban egyre gyakrabban emlegetett Ishan Agarwal nemrégiben bejelentette a Twitteren, hogy minden részlet napvilágot látott a Honor Play 9A okostelefonról, mely a korábbi Play 8A alaposan továbbfejlesztett változata lett.

A Honor Play 9A ennek megfelelően egy 6,3 hüvelykes HD+ felbontású IPS kijelzővel érkezik, melyen egy 8 megapixeles, cseppalakú szenzorszigetbe épített szelfikamerát helyeztek el, miközben a hátlapra egy 13 megapixeles fő szenzor mellé egy 2 megapixeles segédszenzor került, méghozzá a kötelező LED-es vaku társaságában, de szintén a hátsó felén találkozhatunk majd az ujjlenyomat-olvasóval is.

Az erőforrások tekintetében az eszköz egy Helio P35-ös lapkára épül fel, amihez 4GB RAM-ot és 64/128GB ROM-ot társítottak, méghozzá 5000 mAh-s akkumulátor társaságában, amit 10W-os gyorstöltővel villanyozhatunk fel. Az eszköz gyárilag Android 10 operációs rendszerrel lesz felszerelve, de Google szolgáltatások nélkül. Dátum és ár még nem ismert, de a zöld, kék és fekete színek már biztosnak mondhatók!

2 hozzászólás

inkognito

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Szokásos dolgok.

válasz erre

techiii

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Nem a legjobbkor jönnek ki vele.

válasz erre