GTA V közeleg a megjelenés

2013. szeptember 05.
4951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Már csak pár napot kell aludnunk és a kezük közzé foghatják a konzolosok a Rockstar legújabb játékát, a Grand Theft Auto V-öt.

A játék egyelőre  konzolon fog dübörögni mivel, a Rockstar szokásához híven PC-re csak néhány hónap múlva fogja megjelentetni.Na de, miről is szól a rege.

Nos, ebben a történetben vissza térünk a napfényes Los Santos utcáira garázdálkodni. Három elkötelezett bűnözőről szól ez a játék, akik egy nagy bűncselekményt eszeltek ki. A főszereplők: Michael (a fiatal Robert de Niro), aki már bankrablói szakmájából nyugdíjba vonult. Franklin, aki egy ügyes sofőr és nem utolsó rabló. Trevor egy suttyó, igazi örült pszichopata, akit nem tántoríthat el céljától senki és semmi.Michael
http://youtu.be/HqZXw5M6qQY
Franklin
http://youtu.be/kfzrQGU6jhM
Trevor
http://youtu.be/XAOUlsrmzYM

A játék menetéről annyi, hogy nemigazán fog változni az előzőekhez képest. A legnagyobb változás az, hogy a szereplők között váltogathatunk játék közben.


A grafikai változásokról itt egy kis összehasonlítás a gta 4-el.
GTA 4

GTA 5A multiplayer része úgy lett megoldva, hogy saját magunknak készíthetünk majd küldetéseket és akár majd el is küldhetjük a social club-ra.

Gépigény:
Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye.


Hivatalos honlap a link alatt.

Összegezve a dolgokat
A legújabb GTA kitűnőnek ígérkezik játékélmény és játékmenet szempontjából is, valamint a grafikája is szebb látványt fog nyújtani az elődjéhez képest. Biztosan részünk lesz jobbnál jobb kalandokban és a három karakteres történet is ígéretes lesz. A multiplayer része is érdekesnek ígérkezik, szóval nem is húznám tovább a szót, aki eddig még nem látta volna, az most megnézhet még 1-2 ízelítő videót.

Trailer:

http://youtu.be/N-xHcvug3WI

http://youtu.be/hvoD7ehZPcM

http://youtu.be/Vzue74y7A84


Az előrendelést itt adhatjátok le.
nincs még hozzászólás