Gőzerővel szivárog a Samsung Galaxy Tab S6, íme az első infók

2019. július 10.
1.7501
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Samsung Galaxy Tab S6 kapcsán több forrás is megerősítette, hogy valóban formálódik a háttérben a készülék, a SamMobile munkatársai ugyanis kiszivárogtattak néhány képet, míg a 91mobiles csapata a specifikációk terén ad segítő kezet.

Élből érdemes megjegyezni, hogy a Galaxy Tab S6 lehet az első tablet a piacon, ami képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasóval jön, ám az sem elhanyagolandó infó, hogy dupla hátsó kamerával jöhet a kütyü, amiben a főszenzor 13 MP-es, míg a másodlagos darab 5 MP-es, ellenben ez ultraszéles lencsével van megspékelve.

Bár nincs kőbe vésve, nagy valószínűséggel Snapdragon 855 processzorral robog majd be a Galaxy Tab S6, belső tárhely esetében eshet a választásunk 128 GB és 256 GB-ra is, de microSD kártyával egészen 512 GB-ig bővíthetünk. Továbbá legalább 6 GB RAM-ról, 10,5 colos Super AMOLED kijelzőről és egy vadonatúj S Penről szól a fáma.

Gőzerővel szivárog a Samsung Galaxy Tab S6, íme az első infók - 2. kép


Gőzerővel szivárog a Samsung Galaxy Tab S6, íme az első infók - 3. kép

2 hozzászólás

techiii

1 éve, 20 napja

Nem értem minek kell egy tabletbe két kamera is. Őszintén szólva egyetlen egyszer sem fotóztam a sajátommal.

válasz erre

TEchie

1 éve, 21 napja

Ennek a képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasónak csak akkor van értelme egy ilyen készülékben, ha bárhol működik a kijelzőn. Ez nem fog.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink