Google Térkép-szerű megoldással készül a Huawei

2019. augusztus 15.
2.9041
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy tűnik, hogy a Huawei nem elégszik meg egy saját bejáratú operációs rendszer bevezetésével, de a China Daily szerint ezenfelül is terveznek egyedi megoldásokat, az egyik ilyen a Map Kit névre hallgat.

Talán már kitaláltátok, hogy ezzel a Huawei a Google Térkép babérjaira törne - vagyis ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, hiszen a Huawei is tisztában van vele, hogy nem fogja tudni kiváltani a Google jól megszokott megoldását, helyette a terv az, hogy a fejlesztőket arra ösztönözzék, hogy olyan szoftverekkel rukkoljanak elő, amik a feltérképezés funkciót alapul veszik és ki is használják.

Hosszú távon a terv a valós idejű forgalmi információk szolgáltatása és egy "nagyon kifinomult navigációs rendszer" kifejlesztése, amely képes észlelni például azt, amikor egy autó sávot vált. A kiterjesztett valóság feltérképezésének speciális támogatása szintén benne van a pakliban, de elsősorban a Huawei külsős fejlesztőire lesz szükség, akik bevezetik és segítik a Map Kit elterjesztését.
3 hozzászólás

betyár

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jól tolják kell is ez.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagxon beindultak, tök jó látni hogy kilábaltak ebből az amcsis helyzetből..

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon megy a szekér!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink