Google Play Music korlátozás

2014. augusztus 08.
4581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Google úgy döntött, hogy így 2 év után újra visszahozza az eszköz-deaktiválási korlátozást a Google Play Music szolgáltatásához.

Jelenleg maximum 10 készüléked lehet összesen aktiválva, azaz 10 készüléken tudsz zenét hallgatni.

Annó régen már volt egy korlátozás, hogy csak 4 készüléket lehet évente törölni az eszközök listájáról, ám ezt akkor eltörölte. Most viszont ismét visszahozta, derül ki a Google több eszközökre vonatkozó segítségnyújtó oldalának angol változatából. Ha tehát eléred a 10 eszközt és már töröltél 4 készüléket, akkor bizony várnod kell amíg letelik az 1 év.

Kinek fáj ez igazán? Először is nekem, mert én minden tesztkészüléken beaktíválom, mivel mindig a saját készülékem helyére rakom az életemben, hogy ott mutassa meg mit tud, ahol használnám is, ha megvenném. Másodsorban pedig az egyedi romokkal, kernelekkel járszóknak fájhat, mert egy kiadós wipe után bizony újra hozzá kell adni a készüléket, és ha valaki mondjuk minden hónapban él eme drogszerű szertatásos folyamattal (wipe), akkor neki egy év alatt 12 eszköze lenne. Ez még bele is férne, ha csak egy eszköze lenne.

Nekem jelenleg, ha szeretném a nemrégiben látott The New PadFone Infinity vagy a ASUS MeMO Pad 7 (ME176C) egyikét eltávolitani, lévén már nincs nálam, akkor egy szép hibaüzenetet kapok.Reméljük a Google ismét meggondolja magát, mint 2012-ben, amikor nagy zúgolódás volt ez ügyben a mélyen tisztelt felhasználók között.

Forrás: Android Central
nincs még hozzászólás