Google I/O 2014: Június 25-26.

2014. április 16.
6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Tegnap elindult a regisztráció az idei Google I/O-ra.

Ahogy várható volt egyből megrohamozták az érdeklődők és leterhelték teljesen a szervert.

Április 15-én indult a regisztráció és 18-ig lehet jelentkezni. A jegy 900 dollárba kerül + ugye az egyéb járulákos költség, mint utazás. Külön felhívja a figyelmet a Google, hogy aki külföldről érkezne, az intézkedjen a nagykövetségen. Amennyiben pedig valami papír/igazolás kell, akkor irjon nekik emailt. A Google I/O június 25-26-án lesz San Francisco-ban (CA).

AZ első pár órában még működött a rendszer ám gyorsan átváltott az "Aw, snap! The registration application window is open, but we?re experiencing heavy load at this time." üzenetre, ami csak azért meglepő, mert minden évben ez van így azért a világ egyik legnagyobb szerverparkkal és struktúrával rendelkező cége már tanulhatott volna az elmúlt évekből.

Érdemes megnézni az esemény oldalát, mert nagyon érdekes kis játékot raktak össze. Értelme nincs sok, de baromi jól néz ki és ugye ezek kis bepillantást adnak, hogy mi várható. Átugorva a játékos felületet kapunk egy erősen csempe hatású oldalt, ahol szinte semmi se derül ki. Annyi biztos, hogy idén is lesz online stream, lesznek Hangouts miniworkshop-ok.

Megjegyezném érdekességnek, hogy idén a regisztráció (vagyis a jegyvásárlás) Google+ fiókhoz van kötve, tehát csak akkor vehetsz jegyet, ha van Google+ felhasználód, ami meg van erősítve (tehát be is van aktiválva nem csak létezik). Ezen kívül csak Google Wallet-tel lehet fizetni. Nincs átutalás, bankkátya vagy PayPal lehetőség. Amikor elfogadod a fizetési kérelmet, nem lesz egyből beterhelve a kátya, hanem a jelentkezők között véletlenszerűen választ a rendszer és csak miután hozzád csatolt egy jegyet, akkor megy a terhelés. A jegyet csak a vásárlója használhatja, amire több ellenőrzés is várható, tehát ha látsz valahol jegyet eladót, akkor ne dőlj be, nem valószínű, hogy jól jársz vele. Június 1-ig lehet teljes visszatérítést kérni.
nincs még hozzászólás