Google Glass-szerű szemüveget jelentett be az Oppo

2021. december 14.
63.9261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Oppo bejelentette az Air Glass-t, egy AR készüléket, amely jövő év elején kerül forgalomba - a cég azonban az Air Glass-t a kiterjesztett valósággal ellentétben "támogatott valóság" termékként írja le.
 

Ez azt jelenti, hogy 2D-s információkat vetít a látómezőbe, ahelyett, hogy 3D-s objektumokat helyezne a valós világra, kvázi mint a Google Glass. Az Air Glass Qualcomm Snapdragon 4100 processzorral rendelkezik, és összsúlya mindössze 30 gramm.

Az Oppo szerint 3 óra aktív használatot és 40 óra készenléti időt kell kibírnia. Kétféle keretkialakítás létezik, egy ezüst félkeretes és egy fekete teljes keret, és mindkettő két méretben kapható. A keret belsejében egy mágneses csatlakozó van, amely lehetővé teszi a hagyományosabb szemüvegekhez való csatlakoztatást.

A kijelző egy aprócska projektort használ Micro LED technológiával, amely akár 3 millió nites csúcsfényerőre képes, bár az Oppo szerint a tényleges fényerő átlagos körülmények között legfeljebb 1400 nites lesz.

A kijelzőt érintéssel, hanggal, kéz- és fejkövetéssel, valamint az Oppo ColorOS 11 vagy magasabb verziójú ColorOS 11-et futtató okostelefonon lévő Smart Glass alkalmazáson keresztül lehet kezelni.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 2 hete

Ultramenő!

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

De király cucc!

válasz erre

TEchie

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Rohadt menő!

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Talán ebből lesz is valami...

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Elég fura, futurisztikus.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink