Google Fi lett a Project Fi-ből és bővült a támogatottsági lista

2018. november 28.
5.0931
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Mintegy három évvel azután, hogy a Google útjára indította a Project Fi koncepciót, a megoldás evolúciója mára elérte azt a szintet, ami alapján már bátran saját név alá veszi azt a keresőóriás, ez pedig azt jelzi, hogy jó úton haladnak.

A funkció lényegében azt takarja, hogy a Google szeretne a felhasználóknak, nekünk egy olyan stabil és használható hálózatot adni, amit a lehető legkevésbé manipulálhatnak külső tényezők, valamint a SIM technológiát is a felhőben képzelik el, így pedig szinte bárhol bármin kommunikációs csatornát tudunk létrehozni, vagy folytatni a már megkezdettet.

Ezt természetesen nem egyedül képzelték el Mountain View-ban, a különböző szolgáltatók segítségét és tapasztalát is igénybe vették az évek során, hogy a rendszer stabil és korszerű legyen. Így az intelligens hálózat, mely el tudja dönteni, hogy mely adatkapcsolat a legideálisabb a zavartalan használathoz folyamatosan dobja át egyikről a másikra annak érdekében, hogy az adatfolyam veszteséges a nulláhz közelítsen.

Ma már Google Fi-ként kell hívnunk a megoldást, ugyanisa Nexus-okon kívül több Android és az iOS paltformon lévő eszközök is a listára kerültek, bár az igazi áttörést majd az Android 9 elterjedésével szeretnék elérni.
1 hozzászólás

CharlieFirpo

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Igen érdekesen hangzik az elképzelés, de akik eddig aggódtak a lehallgatások meg ilyenek miatt, azoknak ez kész őrület lesz!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink