Google Chrome-mal támad a legújabb DebEx

2016. október 03.
2.0931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Arne Exton informálta a Linux társadalmat, miszerint elérhetővé vált a Debian alapokon nyugvó DebEx KDE Live CD legújabb változata, amelybe bekerült a legújabb stabil kernel illetve KDE asztali környezet.

A csapat az ISO fájlba a Linux Kernel 4.8 RC8 verzióját integrálta, de mint ismeretes azóta megjelent a végleges kiadás. Minden bizonnyal ezt hamarosan orvosolják majd. A DebEx ezzel a frissítéssel a 160604 build számról a 161001-re ugrott.

A "pure" Debian operációs rendszer előnye, hogy nem tartalmaz semmilyen komponenst sem a Kubuntu vagy éppen az Ubuntu változatokból, tisztán csak a KDE Development Platform 4.14.2 illetve a KDE Plasma 5.8-ra építkezik, ezek találhatóak meg Jessie csomagtárolóiban.

Emellett, illetve a frissített csomagok és applikációk mellett bekerült az Nvidia 370.28 illesztőprogram, valamint a Google Chrome is, ha kedvünk támadna Netflix vagy egyéb más online TV show-kat nézni.
2 hozzászólás

Gólem

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Jól értem hogy most ebben az a különlegesség hogy Chrome lesz belepakolva Firefox helyett? Az nem egy nagy feature azért... röhögő smiley

válasz erre

muki

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Egyre kevésbé tetszik ez a KDE...

válasz erre